beats by dre cheap

Za svakog sudionika, koji se registrira kao sudionik ankete, na Vaš račun kod Marketagent dobit ćete 1 EUR. I svaka popunjena Anketa Vam donosi zaradu. Jednostavno je, zaradi ba!


https://www.marketagent.com/user/newreg_start.aspx?RefUID=641088

Dobrodošli u svijet ispitivanja tržišta i mnijenja putem interneta. U ovom segmentu možete raspolagati s Vašim bodovima, saznati više o našim uslugama, napraviti Vaš osobni profil i odmah sudjelovati u web anketama, Naravno svrha je i Vaša zarada i to vrlo jednostavan način: popuniš anketu i Vama se plati - To je To. Jezik podesite po želji radi lakšeg čitanja uputa. Hvala i sretno! Sve najbolje Vaš Marketagent.com tim
https://www.marketagent.com/user/newreg_start.aspx?RefUID=641088
Poziv na anketu je poslan na principu slučajnog odabira. To znači da naš sustav nasumično odabire odgovarajući broj naslova za svaku istraživanje odvojeno, jer su takve metodološke zahtjeve. Često, sudionici moraju zadovoljiti određene uvjete (na primjer, muški u većim gradovima). Tako se ponekad dogodi da neko vrijeme ne dobivate ni jedne ankete, a zatim u kratkom roku dobite više anketa. Zahvaljujemo na interesu i molimo za razumijevanje!
https://www.marketagent.com/user/newreg_start.aspx?RefUID=641088
Trenutno raspoloživi zbroj bodova je 150 u svakom trenutku Vaše registracije. Bodove možete dati isplatiti ili ih zamijeniti za robu i uslužne djelatnosti naših kooperacijskih partnera.
Zbroj bodova 150 odgovara vrijednosti od
  1,50 EUR. Sretno i uživajte u ugodnoj zaradi!

Grad Goražde, Rijeka Drina, Park Gubavica, BiH
http://hadzimesic.blogger.ba
09/04/2013 10:50