beats by dre cheap

Besplatna MasterCard za sve! Bez banke, bez firme, bez obaveze...

Za prijatelje i goste budget ponuda: transfer autom,airport-city,booking(soba,apartman),turist travel rute,fakultativne,eko,fich izlete,rent open space,event planning,buffet,catering,fitness,raft,free info Email: hadzimesicn@gmail.com Viber:+38761376430

http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/1g3Djc Jeste li provjerili Payoneer? Budite plaćeni izravno u vaš osobni Payoneer Prepaid Debit MasterCard kartice, dostupan u više od 200 zemalja širom svijeta! Have you checked out Payoneer? Get paid directly to your very own Payoneer Prepaid Debit MasterCard Card, available to over 200 countries worldwide!

Recept za ulaganje

Iako ne postoji univerzalan recept za ulaganje, čini se da je najbolje diverzificirati portfelj, odnosno novac koji nam stoji na raspolaganju usmjeriti u razne oblike ulaganja. Nekretnine?
Dionice? Fondovi? Pokretanje privatnog posla? Invensticija?

1. DIONICE

Ulagačima se, isplati kupovati dionice onih tvrtki koje posluju stabilno i profitabilno i koje su okrenute izvozu. Ulagačima bi u fokusu trebale biti one tvrtke čijim se dionicama trguje ispod njihove knjigovodstvene vrijednosti.

2. OBVEZNICE

Obveznice su za ulagače sigurniji oblik investiranja viška novca od dionica, ali njihova je cijena, sada previsoka. To se odnosi i na državne i na obveznice kompanija.

3. ZLATO

Cijene zlata su u padu, pa ulaganje u tu plemenitu kovinu sada teško da bi se moglo nazvati isplativim. Kada dođe do oporavka gospodarstva, značaj ulaganja u zlato jako opada.  http://www.srebrozlato.com/ 

4. ŠTEDNJA U BANKAMA

Više kamatne stope za štedne uloge od većine zemalja EU. No, kamatne stope na štednju imaju trend pada. 

BesplatnaPromocija.com
http://rshp.info/n183E8W-n188t

Procesor Servis -Safe Software- Call +38761376430
http://hadzimesic.blogger.ba
15/11/2013 13:20